Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scientist using micro pipette with DNA : Stockfoto
Scientist using micro pipette with DNA

Scientist using micro pipette with DNA

Credits: 
Peter Dazeley
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Scientist using micro pipette with DNA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103785011
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.274 x 3.390 px (44,65 x 28,70 cm) - 300 dpi - 6,15 MB
Release-informatie:
Model release
Scientist Using Micro Pipette With Dna Stockfoto20-24 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Apotheek,Aspiraties,Beschermende bril,Beschermende handschoen,Binnenopname,Biochemicus,Biochemie,Bovenlichaam,Close-up,Concentratie,DNA,Deskundigheid,Eén persoon,Fotografie,Genetisch onderzoek,Gezondheidszorg en medicijnen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Laboratorium,Laboratoriumapparatuur,Laboratoriumjas,Londen - Engeland,Mensen,Mensen op de achtergrond,Nauwkeurigheid,Onderzoek,Onscherpe achtergrond,Ontdekking,Pipet,Stagiair,Stamcel,Studerende,Universiteitsstudent,Vaardigheid,Vasthouden,Volwassen,Wetenschap,Wetenschapper,ZittenPhotographer Collection: Iconica peter dazeleyScientist using micro pipette with DNA