Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scientist using micro pipette with DNA : Stockfoto
Scientist using micro pipette with DNA

Scientist using micro pipette with DNA

Credits: 
Peter Dazeley
Bijschrift:
Scientist using micro pipette with DNA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103785011
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.274 x 3.390 px (44,65 x 28,70 cm) - 300 dpi - 6,15 MB
Scientist Using Micro Pipette With Dna StockfotoApotheek,Stagiair,Laboratorium,Onderzoek,Stamcel,Wetenschap,DNA,Wetenschapper,Groot-Brittannië,Jong volwassen,Pipet,Gezondheidszorg en medicijnen,Studerende,Close-up,Universiteitsstudent,Londen - Engeland,Volwassen,20-24 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Aspiraties,Beschermende bril,Beschermende handschoen,Binnenopname,Biochemicus,Biochemie,Bovenlichaam,Concentratie,Deskundigheid,Eén persoon,Fotografie,Genetisch onderzoek,Horizontaal,Kleurenfoto,Laboratoriumapparatuur,Laboratoriumjas,Mensen,Mensen op de achtergrond,Nauwkeurigheid,Onscherpe achtergrond,Ontdekking,Vaardigheid,Vasthouden,ZittenPhotographer Collection: Iconica peter dazeleyScientist using micro pipette with DNA