Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scientist injecting heart with syringe : Stockfoto

Scientist injecting heart with syringe

Credits: 
Adam Gault
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
95011791
Collectie:
OJO Images
Scientist Injecting Heart With Syringe Stockfoto20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Analyseren,Arbeidsveiligheid,Beeldmanipulatie,Beroep,Beschermende handschoen,Bescherming,Binnenopname,Close-up,Deskundigheid,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Genetisch gemodificeerd voedsel,Genetisch onderzoek,Gezondheidszorg en medicijnen,Groot-Brittannië,Injecteren,Intern menselijk orgaan,Jong volwassen,Kleurenfoto,Laboratorium,Menselijk hart,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Monsterfles,Naald,Onderzoek,Onderzoeken,Ontdekking,Ontleding,Operatiehandschoen,Rubber,Surrey - Engeland,Technicus,Vasthouden,Veiligheidsmaatregelen,Verandering,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vooruitgang,Wetenschap,Wetenschappelijk experiment,Wetenschapper,WetenschapsterPhotographer Collection: OJO Images