Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scientist holding test tube in lab : Stockfoto

Scientist holding test tube in lab

Credits: 
Cultura RM Exclusive/Sigrid Gombert
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146593972
Collectie:
Cultura Exclusive
Max. bestandsgrootte:
5.184 x 3.398 px (43,89 x 28,77 cm) - 300 dpi - 3,34 MB
Release-informatie:
Model en property release
Scientist Holding Test Tube In Lab Stockfoto50-54 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Arbeidsveiligheid,Beroep,Beschermende handschoen,Bescherming,Binnenopname,Biologie,Bioloog,Buis,Close-up,Concentratie,Deskundigheid,Duitsland,Eén persoon,Fles,Fotografie,Freiburg im Breisgau,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Kijken naar,Kleurenfoto,Laboratorium,Medisch onderzoek,Medische test,Mensen,Microbiologie,Microbioloog,Midden-Oosterse etniciteit,Onderzoek,Onderzoeken,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Portretfoto,Rubber,Scherpte,Serieus,Technicus,Tube,Van de zijkant,Vasthouden,Veiligheidsmaatregelen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werken,Wetenschap,Wetenschappelijk experiment,Wetenschapper,Wetenschapster,Zwart haarPhotographer Collection: Cultura Exclusive