Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scientist holding petri dish with capsules and pills : Stockfoto

Scientist holding petri dish with capsules and pills

Credits: 
Adam Gault
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
95012107
Collectie:
OJO Images
Scientist Holding Petri Dish With Capsules And Pills StockfotoMedicijnen,Gezondheidszorg en medicijnen,Laboratorium,Medisch onderzoek,Ontdekking,Pil,Veiligheidsmaatregelen,Wetenschappelijk experiment,Beroep,Beschermende handschoen,Deskundigheid,Groot-Brittannië,Jong volwassen,Mensen,Onderzoek,Volwassen vrouwen,Wetenschapper,Analyseren,Bescherming,Close-up,Wetenschap,20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Arbeidsveiligheid,Binnenopname,Biologie,Doktersrecept,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Grote groep dingen,Horizontaal,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Monsterfles,Onderzoeken,Operatiehandschoen,Overvloed,Petri-schaal,Rubber,Surrey - Engeland,Technicus,Vasthouden,Volwassen,Vooruitgang,WetenschapsterPhotographer Collection: OJO Images