Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scientist holding petri dish with capsules and pills : Stockfoto

Scientist holding petri dish with capsules and pills

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
95012107
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Adam Gault
Collectie:
OJO Images
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Scientist Holding Petri Dish With Capsules And Pills Stockfoto 95012107Medicijnen,Gezondheidszorg en medicijnen,Laboratorium,Medisch onderzoek,Ontdekking,Jong volwassen,Veiligheidsmaatregelen,Volwassen vrouwen,Wetenschappelijk experiment,Analyseren,Beschermende handschoen,Deskundigheid,Onderzoek,Pil,Wetenschap,20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Arbeidsveiligheid,Beroep,Bescherming,Binnenopname,Biologie,Close-up,Doktersrecept,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Groot-Brittannië,Grote groep dingen,Horizontaal,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Monsterfles,Onderzoeken,Operatiehandschoen,Overvloed,Petri-schaal,Rubber,Surrey,Technicus,Vasthouden,Volwassen,Vooruitgang,WetenschapperPhotographer Collection: OJO Images