Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scientist examining test tube in lab : Stockfoto

Scientist examining test tube in lab

Credits: 
Cultura RM Exclusive/Sigrid Gombert
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146593836
Collectie:
Cultura Exclusive
Max. bestandsgrootte:
5.184 x 3.456 px (43,89 x 29,26 cm) - 300 dpi - 2,99 MB
Release-informatie:
Model en property release
Scientist Examining Test Tube In Lab Stockfoto50-54 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Baden-Württemberg,Beroep,Binnenopname,Computer,Computermonitor,Computertoetsenbord,Dag,Deskundigheid,Driekwartlengte,Duitsland,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Freiburg im Breisgau,Frontaal,Grijs haar,Horizontaal,Kleurenfoto,Laboratorium,Laboratoriumjas,Luchtvervuiling,Mannen,Mensen,Meteorologie,Microscoop,Monsterfles,Onderzoek,Onderzoeken,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Raam,Staan,Technicus,Techniek,Tekstveld,Volwassen,Werken,Wetenschap,Wetenschappelijk experiment,WetenschapperPhotographer Collection: Cultura Exclusive