Scientist examining test tube in lab : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Scientist examining test tube in lab

Credits: 
Cultura/Zero Creatives
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
119546523
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 3.667 px (46,57 x 31,05 cm) - 300 dpi - 2,58 MB
Scientist Examining Test Tube In Lab Stockfoto 119546523Laboratorium,Wetenschapper,Onderzoek,Kliniek,Medische test,Medisch onderzoek,Ziekenhuis,Gezondheidszorg en medicijnen,Wetenschap,Doktersonderzoek,Mannen,Bloedtest,Focus op achtergrond,Technicus,Techniek,Alleen mannen,Concentratie,Europese etniciteit,Nauwkeurig toezicht,Serieus,Alleen volwassenen,Internet,Medicijnflesje,Onderzoeken,Reageerbuis,Tekstveld,20-24 jaar,Alleen één jonge man,Alleen één man,Arbeidsveiligheid,Armen omhoog,Beroep,Beschermende handschoen,Beschermende werkkleding,Bescherming,Binnenopname,Bloed,Bruin haar,Dag,Deskundigheid,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kaapstad,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Monsterfles,Nieuwsgierigheid,Omhoog kijken,Oppakken,Portretfoto,Rubber,Scherpte,Vasthouden,Veiligheidsmaatregelen,Volwassen,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Riser