Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scientist examining test tube in lab : Stockfoto

Scientist examining test tube in lab

Credits: 
Cultura RM Exclusive/Zero Creatives
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
119546523
Collectie:
Cultura Exclusive
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 3.667 px (46,57 x 31,05 cm) - 300 dpi - 2,59 MB
Release-informatie:
Model en property release
Scientist Examining Test Tube In Lab Stockfoto20-24 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Arbeidsveiligheid,Armen omhoog,Beroep,Beschermende handschoen,Beschermende werkkleding,Bescherming,Binnenopname,Bloed,Bloedtest,Bruin haar,Concentratie,Dag,Deskundigheid,Doktersonderzoek,Europese etniciteit,Eén persoon,Focus op achtergrond,Fotografie,Frontaal,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Internet,Jong volwassen,Jonge mannen,Kaapstad,Kleurenfoto,Laboratorium,Ledematen,Mannen,Medicijnflesje,Medisch onderzoek,Medische kliniek,Medische test,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Monsterfles,Nauwkeurig toezicht,Nieuwsgierigheid,Omhoog kijken,Onderzoek,Onderzoeken,Oppakken,Portretfoto,Reageerbuis,Rubber,Scherpte,Serieus,Technicus,Techniek,Tekstveld,Vasthouden,Veiligheidsmaatregelen,Volwassen,Wetenschap,Wetenschapper,Ziekenhuis,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Cultura Exclusive