Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scientist examining test tube in lab : Stockfoto

Scientist examining test tube in lab

Credits: 
Cultura/Zero Creatives
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
119546523
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 3.667 px (46,57 x 31,05 cm) - 300 dpi - 2,58 MB
Scientist Examining Test Tube In Lab StockfotoLaboratorium,Wetenschapper,Onderzoek,Kliniek,Medisch onderzoek,Medische test,Ziekenhuis,Doktersonderzoek,Gezondheidszorg en medicijnen,Wetenschap,Mannen,Bloedtest,Technicus,Focus op achtergrond,Techniek,Alleen mannen,Europese etniciteit,Internet,Concentratie,Jong volwassen,Nauwkeurig toezicht,Reageerbuis,Serieus,Tekstveld,Alleen volwassenen,Medicijnflesje,Onderzoeken,20-24 jaar,Alleen één jonge man,Alleen één man,Arbeidsveiligheid,Armen omhoog,Beroep,Beschermende handschoen,Beschermende werkkleding,Bescherming,Binnenopname,Bloed,Bruin haar,Dag,Deskundigheid,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Jonge mannen,Kaapstad,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Monsterfles,Nieuwsgierigheid,Omhoog kijken,Oppakken,Portretfoto,Rubber,Scherpte,Vasthouden,Veiligheidsmaatregelen,Volwassen,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Riser