Scientist at solar thermal research facility : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Scientist at solar thermal research facility

Credits: 
Michael Hall
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
171760853
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.720 x 3.851 px (39,96 x 32,61 cm) - 300 dpi - 14,4 MB
Scientist At Solar Thermal Research Facility StockfotoZonnepaneel,Wetenschap,Zonne-energie,Australië,Fotografie,Alleen mannen,Aspiraties,In de camera kijken,Innovatie,Mensen,Portret,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Baard,Beschermende werkkleding,Bouwvakkershelm,Buitenopname,Dag,Deskundigheid,Driekwartlengte,Echte mensen,Effectiviteit,Europese etniciteit,Eén persoon,Glimlachen,Handen in de zakken,Helm,Hoofddeksel,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Milieubehoud,Newcastle,Nieuw-Zuid-Wales,Onderzoek,Richting,Staan,Trots,Volwassen,Vrijetijdskleding,WetenschapperPhotographer Collection: Iconica © Michael Hall