Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Schoolgirl l(4-5) holding ladybug card, smiling, portrait : Stockfoto

Schoolgirl l(4-5) holding ladybug card, smiling, portrait

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200548176-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.570 x 4.966 px (30,23 x 42,05 cm) - 300 dpi - 5,36 MB
Release-informatie:
Model release
Schoolgirl L Holding Ladybug Card Smiling Portrait Stockfoto4-5 jaar,Afbeelding,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Basisschool,Basisschool student,Binnenopname,Bruin haar,Bureau,Creativiteit,Dierenthema's,Eén persoon,Flash-kaart,Fotografie,Geluk,Hoofd schuin,Idee,In de camera kijken,Kever,Kindertijd,Klaslokaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Leren,Lieveheersbeestje,Meisjes,Middellang haar,Onderwijs,Plezier,Pony,Portret,Portretfoto,Pret,Schoolmeisje,Staan,Stoel,Stralende lach,Vasthouden,Verticaal,Vrijetijdskleding,Vrolijk,WijzenPhotographer Collection: The Image Bank