Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Schoolgirl (9-11) doing television weather report : Stockfoto

Schoolgirl (9-11) doing television weather report

Credits: 
Nicholas Prior
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200295270-003
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.952 x 3.980 px (41,93 x 33,70 cm) - 300 dpi - 8,04 MB
Release-informatie:
Model en property release
Schoolgirl Doing Television Weather Report Stockfoto10-11 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Aspiraties,Binnenopname,Bruin haar,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Goed gekleed,Haar naar achteren,Handen in de lucht,Horizontaal,Imitatie,In de camera kijken,Kindertijd,Klaslokaal,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Meteorologie,Onderdeel van een serie,Onderwijs,Paars,Pak,Portret,Regen,Roze,Schoolmeisje,Staan,Televisie studio,Tonen,Uitzenden,Verenigde Staten,Voorspellen,Vrolijk,Weerkaart,Weerman,WijzenPhotographer Collection: The Image Bank