Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Schoolgirl (9-11) doing television weather report : Stockfoto

Schoolgirl (9-11) doing television weather report

Credits: 
Nicholas Prior
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200295270-003
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.952 x 3.980 px (41,93 x 33,70 cm) - 300 dpi - 8,04 MB
Schoolgirl Doing Television Weather Report StockfotoWeerkaart,Europese etniciteit,Meteorologie,10-11 jaar,Eén persoon,Verenigde Staten,Kindertijd,Onderwijs,Pak,Regen,Roze,Uitzenden,Voorspellen,Wijzen,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Aspiraties,Binnenopname,Bruin haar,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Goed gekleed,Haar naar achteren,Handen in de lucht,Horizontaal,Imitatie,In de camera kijken,Klaslokaal,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Onderdeel van een serie,Paars,Portret,Schoolmeisje,Staan,Televisie studio,Tonen,Vrolijk,WeermanPhotographer Collection: The Image Bank