Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Schoolchildren (8-10) on climbing frame, portrait, view from below : Stockfoto

Schoolchildren (8-10) on climbing frame, portrait, view from below

Credits: 
Chip Simons
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
AB11625
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.958 x 4.007 px (33,51 x 33,93 cm) - 300 dpi - 9,37 MB
Release-informatie:
Model release
Schoolchildren On Climbing Frame Portrait View From Below StockfotoAlleen kinderen,Basisschool,Basisschool student,Beklimmen,Buitenopname,Dag,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gekruisd,Gezichtsuitdrukking,Groothoek,Hangen,Jongens,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Klimtoestel,Lagere schoolleeftijd,Levensstijl,Lucht,Meisjes,Mensen,Middelgrote groep mensen,Noord-Europese etniciteit,Onderwijs,Park,Portret,Recht eronder,Schooljongen,Schoolmeisje,Schoolplein,Schooluniform,Speels,Speeltuin,Ten voeten uit,Uniform,Verticaal,Vrije tijd,Wolk,Zuid-Europese etniciteitPhotographer Collection: The Image Bank