Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Schoolchildren (6-10) getting off bus : Stockfoto
tokyo, Japan

Schoolchildren (6-10) getting off bus

Credits: 
Kiriko Shirobayashi
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
tokyo, Japan
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200238592-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.806 x 3.849 px (40,69 x 32,59 cm) - 300 dpi - 9,91 MB
Release-informatie:
Model release
Schoolchildren Getting Off Bus Stockfoto6-7 jaar,Aankomst,Alleen Japans,Alleen kinderen,Aziatische en Indiase etniciteit,Buitenopname,Dag,Een groep mensen,Excursie,Fotografie,Hoofdstad,Horizontaal,Huilen,Japans schooluniform,Jongens,Kindertijd,Kleine groep mensen,Kleurenfoto,Levensstijl,Meisjes,Mensen,Misnoegd,Onderdeel van een serie,Onderwijs,Op een rij,Passagier,Rangschikken,Ransel,Reizen,Rugzak,Schoolbus,Schooljongen,Schoolmeisje,Schooltas,Schooluniform,Stad,Stadsleven,Stilstaand,Stoep,Tas,Tokio,Trainer,Uitstappen,Vasthouden,Vervoer,Volwassen vrouwen,WoedeaanvalPhotographer Collection: Stone tokyo, Japan