Schoolchildren (6-10) getting off bus : Stockfoto
tokyo, Japan


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Schoolchildren (6-10) getting off bus

Credits: 
Kiriko Shirobayashi
Bijschrift:
tokyo, Japan
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200238592-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.806 x 3.849 px (40,69 x 32,59 cm) - 300 dpi - 9,91 MB
Schoolchildren Getting Off Bus StockfotoAlleen Japans,Kindertijd,Onderwijs,Aankomst,Huilen,Excursie,Schoolbus,Jongens,Tokio,Misnoegd,Passagier,Rugzak,Woedeaanval,Japans schooluniform,Schooltas,Schooluniform,Stad,Uitstappen,6-7 jaar,Alleen kinderen,Aziatische en Indiase etniciteit,Buitenopname,Dag,Een groep mensen,Fotografie,Hoofdstad,Horizontaal,Kleine groep mensen,Kleurenfoto,Levensstijl,Meisjes,Mensen,Onderdeel van een serie,Op een rij,Rangschikken,Ransel,Reizen,Schooljongen,Schoolmeisje,Stadsleven,Stilstaand,Stoep,Tas,Trainer,Vasthouden,Vervoer,Volwassen vrouwenPhotographer Collection: Stone tokyo, Japan