Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Schoolchildren (9-12) doing television weather report : Stockfoto

Schoolchildren (9-12) doing television weather report

Credits: 
Nicholas Prior
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200295270-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.943 x 3.805 px (41,85 x 32,22 cm) - 300 dpi - 8,93 MB
Release-informatie:
Model en property release
Schoolchildren Doing Television Weather Report Stockfoto10-11 jaar,Alleen kinderen,Aspiraties,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureau,Dag,Document,Drie personen,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Goed gekleed,Horizontaal,Imitatie,In de camera kijken,Jongens,Journaal-presentator,Journalist,Kindertijd,Klaslokaal,Kleurenfoto,Meisjes,Mensen,Meteorologie,Microfoon,Onderdeel van een serie,Onderwijs,Pak,Portret,Praten,Regen,Schooljongen,Schoolmeisje,Televisie studio,Uitzenden,Vasthouden,Verenigde Staten,Voor,Voorspellen,Vrolijk,Weerkaart,Weerman,Zij aan zij,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank