Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Schoolchildren (9-12) doing television weather report, portrait : Stockfoto

Schoolchildren (9-12) doing television weather report, portrait

Credits: 
Nicholas Prior
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200295270-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.931 x 3.972 px (41,75 x 33,63 cm) - 300 dpi - 10,4 MB
Schoolchildren Doing Television Weather Report Portrait StockfotoJournalist,Journaal-presentator,Kindertijd,Drie personen,Jongens,Klaslokaal,Voor,In de camera kijken,Meteorologie,Televisie studio,Uitzenden,Voorspellen,10-11 jaar,Alleen kinderen,Aspiraties,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureau,Dag,Document,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Goed gekleed,Horizontaal,Imitatie,Kleurenfoto,Meisjes,Mensen,Onderdeel van een serie,Onderwijs,Pak,Portret,Regen,Schooljongen,Schoolmeisje,Verenigde Staten,Vrolijk,Weerkaart,Weerman,Zij aan zij,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank