Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
School hallway : Stockfoto
School hallway with rows of lockers and leading towards bright vanishing point and greenery

School hallway

Bijschrift:
School hallway with rows of lockers and leading towards bright vanishing point and greenery
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
109861502
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Martin Shields
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.158 x 3.426 px (43,67 x 29,01 cm) - 300 dpi - 5,2 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
School Hallway Stockfoto 109861502School,Gang,Onderwijs,Lockerkast,Zonder mensen,Binnenopname,Leeg,Horizontaal,Verdwijnpunt,Verenigde Staten,Dag,De weg voorwaarts,Fotografie,Het einde,Kleurenfoto,Licht aan het eind van de tunnel,New Jersey,Op een rij,Sterk perspectief,TegenlichtPhotographer Collection: Photographer's Choice Martin ShieldsSchool hallway with rows of lockers and leading towards bright vanishing point and greenery