Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
School girls playing handheld video game : Stockfoto

School girls playing handheld video game

Credits: 
Floresco Productions
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
84743616
Collectie:
OJO Images
School Girls Playing Handheld Video Game Stockfoto10-11 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Argentijnse etniciteit,Close-up,Computeren,Conformiteit,Delen,Draagbare informatie-apparatuur,Drie personen,Een groep mensen,Elektronica,Elektronische organiser,Fotografie,Frontaal,Gamer,Geluk,Horizontaal,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Laag camerastandpunt,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Meisjes,Mensen,Nieuwsgierigheid,Omlaag kijken,Onderwijs,Portretfoto,Preadolescent kind,Pret,Saamhorigheid,Schoolmeisje,Schooluniform,Speels,Spelen,Staan,Strategie,Studiofoto,Techniek,Verbondenheid,Videospel,Vriendschap,Vrijetijdsbesteding,Vrijetijdsspel,Vrolijk,Witte achtergrondPhotographer Collection: OJO Images