Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
School children (8-10) in front of map : Stockfoto

School children (8-10) in front of map

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
10194740
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Dave Nagel
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.825 x 3.630 px (40,85 x 30,73 cm) - 300 dpi - 6,34 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
School Children In Front Of Map Stockfoto 10194740Kind,Klaslokaal,Multi etnische groep,Geluk,Basisschool student,Onderwijs,Een groep mensen,Wereldkaart,Basisschool,In de camera kijken,Glimlachen,Aziatische en Indiase etniciteit,Vriendschap,Gemeenschap,10-11 jaar,8-9 jaar,Portret,Schoolmeisje,Horizontaal,Schooljongen,Schreeuwen,Vrijetijdskleding,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen kinderen,Jongens,Opwinding,Binnenopname,Europese etniciteit,Hysterie,Meisjes,Omarmd,Saamhorigheid,Vrolijk,Echte mensen,Kaart,Voor,Aziatische etniciteit,Bovenlichaam,Fotografie,Frontaal,Gestreept,Kleurenfoto,Lawaai,Middelgrote groep mensen,Onderdeel van een seriePhotographer Collection: Stone