School children (8-10) in front of map : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

School children (8-10) in front of map

Credits: 
Dave Nagel
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
10194740
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.825 x 3.630 px (40,85 x 30,73 cm) - 300 dpi - 6,34 MB
School Children In Front Of Map Stockfoto 10194740Kind,Klaslokaal,Multi etnische groep,Geluk,Basisschool student,Een groep mensen,Onderwijs,Wereldkaart,Basisschool,Glimlachen,In de camera kijken,Jongens,Vriendschap,Aziatische en Indiase etniciteit,Gemeenschap,Schooljongen,Schreeuwen,10-11 jaar,8-9 jaar,Meisjes,Portret,Vrolijk,Schoolmeisje,Afro-Amerikaanse etniciteit,Frontaal,Horizontaal,Opwinding,Saamhorigheid,Vrijetijdskleding,Alleen kinderen,Binnenopname,Europese etniciteit,Hysterie,Omarmd,Echte mensen,Kaart,Lawaai,Voor,Aziatische etniciteit,Bovenlichaam,Fotografie,Gestreept,Kleurenfoto,Middelgrote groep mensen,Onderdeel van een seriePhotographer Collection: Stone