Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Scenes in an English Midlands village : Stockfoto
Churchyard and half-timbered Tudor houses in the English Midlands village of Ombersley.

Scenes in an English Midlands village

Credits: 
Philip Game
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Churchyard and half-timbered Tudor houses in the English Midlands village of Ombersley.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158199594
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.194 x 3.450 px (43,98 x 29,21 cm) - 300 dpi - 8,33 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Scenes In An English Midlands Village StockfotoArchitectuur,Avondschemering,Buitenopname,Christendom,Culturen,Dak,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Hout,Huis,Kalmte,Kerkhof,Kleurenfoto,Midlands - Engeland,Raam,Schoorsteen,Traditie,Tudorstijl,Worcestershire,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Copyright Philip GameChurchyard and half-timbered Tudor houses in the English Midlands village of Ombersley.