Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Saudi Arabia. A female doctor treats a Saudi man for dementia and diabetes. : Stockfoto

Saudi Arabia. A female doctor treats a Saudi man for dementia and diabetes.

Credits: 
Reza
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Dit beeld heeft geen model of property release. Voor commercieel gebruik zijn aanvullende clearances nodig. (Waarom?) Neem contact op met uw lokale kantoor om te informeren of we dit beeld voor u kunnen vrijgeven.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
ngs27_0206
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.006 x 3.366 px (42,38 x 28,50 cm) - 300 dpi - 7,74 MB
Saudi Arabia A Female Doctor Treats A Saudi Man For Dementia And Diabetes StockfotoSaoedi-Arabië,Dokter,Midden-Oosterse etniciteit,Ziekenhuis,Dementie,Gezondheidszorg en medicijnen,Mannen,Medisch beroep,Midden-Oosterse cultuur,Van de zijkant,Volwassen vrouwen,Alleen volwassenen,Bed,Bejaard,Binnenopname,Doktersonderzoek,Een groep mensen,Fotografie,Hoofddeksel,Hoofdtooi,Horizontaal,Kamerscherm,Kleurenfoto,Lichamelijk letsel,Mensen,Meubels,Portretfoto,Religieuze sluier,Seniore vrouwen,Senioren mannen,Vijf personen,Ziekenhuisbed,ZorgzaamheidPhotographer Collection: National Geographic