Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Sassy Sunshine Summer Girl : Stockfoto
Sassy girl wearing retro sunglasses acting silly in summer sunshine.

Sassy Sunshine Summer Girl

Bijschrift:
Sassy girl wearing retro sunglasses acting silly in summer sunshine.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
102597158
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
D. Sharon Pruitt Pink Sherbet Photography
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.848 x 3.252 px (24,11 x 27,53 cm) - 300 dpi - 1,4 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sassy Sunshine Summer Girl Stockfoto 102597158Tiener,Cool,Pubertijd,Vreugde,Zonnebril,Lang haar,Vakanties,Zorgeloos,16-17 jaar,Blond haar,Gekruld haar,Tong uitsteken,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Feestbril,Fotografie,Geluk,Handen in het haar,Kleurenfoto,Kleurtoon,Laag camerastandpunt,Lichtvlek,Mensen,Mouwloos bovenstuk,Rood,Utah,Verenigde Staten,Verticaal,Zelfvertrouwen,ZomerPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2009 D Sharon PruittSassy girl wearing retro sunglasses acting silly in summer sunshine.