Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Sassy Sunshine Summer Girl : Stockfoto
Sassy girl wearing retro sunglasses acting silly in summer sunshine.
Bijschrift:
Sassy girl wearing retro sunglasses acting silly in summer sunshine.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102597158
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.848 x 3.252 px (24,11 x 27,53 cm) - 300 dpi - 1,4 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sassy Sunshine Summer Girl Stockfoto16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Blond haar,Bovenlichaam,Buitenopname,Cool,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Feestbril,Fotografie,Gekruld haar,Geluk,Handen in het haar,Kleurenfoto,Kleurtoon,Laag camerastandpunt,Lang haar,Lichtvlek,Mensen,Mouwloos bovenstuk,Pubertijd,Rood,Tiener,Tong uitsteken,Utah,Vakantie,Verenigde Staten,Verticaal,Vreugde,Zelfvertrouwen,Zomer,Zonnebril,ZorgeloosPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2009 D Sharon PruittSassy girl wearing retro sunglasses acting silly in summer sunshine.