Sassy Sunshine Summer Girl : Stockfoto
Sassy girl wearing retro sunglasses acting silly in summer sunshine.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Bijschrift:
Sassy girl wearing retro sunglasses acting silly in summer sunshine.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102597158
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.848 x 3.252 px (24,11 x 27,53 cm) - 300 dpi - 1,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sassy Sunshine Summer Girl Stockfoto16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Blond haar,Bovenlichaam,Buitenopname,Cool,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Feestbril,Fotografie,Gekruld haar,Geluk,Handen in het haar,Kleurenfoto,Kleurtoon,Laag camerastandpunt,Lang haar,Lichtvlek,Mensen,Mouwloos bovenstuk,Pubertijd,Rood,Tiener,Tong uitsteken,Utah,Vakantie,Verenigde Staten,Verticaal,Vreugde,Zelfvertrouwen,Zomer,Zonnebril,ZorgeloosPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2009 D Sharon PruittSassy girl wearing retro sunglasses acting silly in summer sunshine.