Sardine Grill : Stockfoto
Man grilling sardines on small grill in backyard setting.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Sardine Grill

Credits: 
Zoran Milich
Bijschrift:
Man grilling sardines on small grill in backyard setting.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108090379
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.693 x 3.755 px (39,73 x 31,79 cm) - 300 dpi - 7,58 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sardine Grill StockfotoBarbecue,Voor- of achtertuin,Vis en zeevruchten,Alleen mannen,Gras,Serveertang,Warmte,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Baby Boomer,Buitenopname,Canada,Dag,Dranken en maaltijden,Eén persoon,Fotografie,Handen in de zakken,Hoog standpunt,Horizontaal,Huiselijk leven,Kleurenfoto,Mensen,Middelste deel,Ontario - Canada,Oudere volwassenen,Rook,Sardine,Schaduw,Staan,Toronto,Vasthouden,Versheid,Volwassen,VoorbereidingPhotographer Collection: Photonica Zoran MilichMan grilling sardines on small grill in backyard setting.