Santa ironing his santa costume : Stockfoto
Santa ironing his santa costume


Getty Images Prestige


Santa ironing his santa costume

Credits: 
Erik Dreyer
Bijschrift:
Santa ironing his santa costume
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
83627026
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.888 x 6.510 px (41,39 x 55,12 cm) - 300 dpi - 12,4 MB
Santa Ironing His Santa Costume Stockfoto 83627026Kerstman,Kerstmis,Bizar,Kast,Strijkijzer,Strijkplank,Kostuum,Mensen,70-79 jaar,Achter de schermen,Bejaard,Dierenkop,Huiselijk leven,Voorbereiding,Baard,Binnenopname,Europese etniciteit,Eén persoon,Rendier,Verticaal,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Duitsland,Fotografie,Grijs haar,Huis interieur,Huishoudklusjes,Inspanning,Jachttrofee,Kalend,Lichaamsdeel van dieren,München,Staan,Taxidermie,Ten voeten uit,Vasthouden,Vrijetijdskleding,Wit haarPhotographer Collection: Stone Erik DreyerSanta ironing his santa costume