Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Santa getting speeding ticket from cop : Stockfoto

Santa getting speeding ticket from cop

Credits: 
Diane Collins and Jordan Hollender
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156239898
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.250 x 3.363 px (44,45 x 28,47 cm) - 300 dpi - 8,13 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Santa Getting Speeding Ticket From Cop StockfotoPolitiedienst,Auto,Kado,Controle,Autoriteit,Beveiliging,Kadodoos,Papiergeld,Stapel,Uniform,Zitten,25-29 jaar,50-54 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Bescherming,Buitenopname,Communicatie,Dag,Fotografie,Helm,Hoofddeksel,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Mensen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Praten,Problemen,Sporthelm,Staan,Straat,Ten voeten uit,Ticket,Twee personen,Veiligheidsmaatregelen,Verenigde Staten,Volwassen,WetPhotographer Collection: Iconica Diane Collins and Jordan Hollender