Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Santa Claus under water : Stockfoto
Santa Claus under water

Santa Claus under water

Bijschrift:
Santa Claus under water
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
83589723
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Henrik Sorensen
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.352 x 4.051 px (36,85 x 34,30 cm) - 300 dpi - 5,77 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Santa Claus Under Water Stockfoto 83589723Kerstman,Kerstmis,Zwembad,Water,Buiten de context,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Mensen,Onder waterPhotographer Collection: Iconica Photographer Henrik SorensenSanta Claus under water