Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
San Francisco skyline, with Trans America Building. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1970s: San Francisco skyline, with Trans America Building.

San Francisco skyline, with Trans America Building.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1970s: San Francisco skyline, with Trans America Building.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81774278
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.961 x 3.811 px (42,00 x 32,27 cm) - 300 dpi - 8,99 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
San Francisco Skyline With Trans America Building Stockfoto1970-1979,20e eeuw,Aantal mensen,Architectuur,Binnenstad,Buitenopname,Financieel district van San Francisco,Fotografie,Gebouw exterieur,Horizontaal,Landschap,Natuur,Noord,Reizen,San Francisco - Californië,San Francisco Bay Area,Stad,Stadsbeeld,Transamerica Pyramid,Vakantie,Zonder mensen,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1970s: San Francisco skyline, with Trans America Building.