Saline IV bag on stand by tree : Stockfoto
Myakka River State Park, Sarasota, Florida, USA

Saline IV bag on stand by tree

Credits: 
Chris Stein
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Myakka River State Park, Sarasota, Florida, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10070002e-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.117 x 5.500 px (34,86 x 46,57 cm) - 300 dpi - 20 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Saline Iv Bag On Stand By Tree StockfotoBizar,Boom,Boomstam,Buitenopname,Dag,Florida - Verenigde Staten,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Gras,Groen,Hangen,IV-infuus,Infuusoplossing,Kleurenfoto,Milieu,Milieubehoud,Milieukwesties,Naast,Redding,Repareren,Sarasota,Tube,Verticaal,Zonder mensen,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Stone Myakka River State Park, Sarasota, Florida, USA