Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Salford Quays development : Stockfoto
Media City, Salford Quays, Greater Manchester.

Salford Quays development

Credits: 
Adrian Pope
Bijschrift:
Media City, Salford Quays, Greater Manchester.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160442884
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.309 x 3.422 px (44,95 x 28,97 cm) - 300 dpi - 9,11 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Salford Quays Development StockfotoSalford Quays,Architectuur,Avondschemering,Bedrijfsleven,Buitenopname,Consumentisme,Culturen,Dramatische lucht,Fotografie,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Manchester en omgeving,Modern,Ontwikkeling,Reisbestemmingen,Rustige Scène,Skyline,Stad,Verlicht,Voorbereiding,Water,Waterkant,Weerkaatsing,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: Photographer's Choice Adrian PopeMedia City, Salford Quays, Greater Manchester.