Saint Barthélémy Island in the Caribbean Sea. : Stockfoto
Mousquito covered bed in a typical Saint Barthélémy bedroom. July 2008

Saint Barthélémy Island in the Caribbean Sea.

Credits: 
Robert Van Der Hilst
Bijschrift:
Mousquito covered bed in a typical Saint Barthélémy bedroom. July 2008
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
120901113
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 12,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Saint Barthélémy Island In The Caribbean Sea Stockfoto 120901113Schaduw,Muggennet,Bed,Bedekken,Frankrijk,Veiligheidsmaatregelen,Bescherming,Binnenopname,Caraïbische zee,Eiland,Fotografie,Franse overzeese gebieden,Horizontaal,Kleurenfoto,Saint Jean,Saint-Barthélemy,Slaapkamer,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica Robert van der Hilst/GettyMousquito covered bed in a typical Saint Barthélémy bedroom. July 2008