Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Sadhu at Pashupatinath Hindu Temple : Stockfoto
Nepal, Kathmandu, Hindu Sadhu at Pashupatinath temple

Sadhu at Pashupatinath Hindu Temple

Credits: 
Toby Williams
Bijschrift:
Nepal, Kathmandu, Hindu Sadhu at Pashupatinath temple
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149252820
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
4.200 x 4.179 px (35,56 x 35,38 cm) - 300 dpi - 14,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sadhu At Pashupatinath Hindu Temple StockfotoBoeddhisme,Deur,Indiase etniciteit,Kathmandu,Nepal,Zitten,50-54 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Baard,Boog,Buitenopname,Dag,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gebouw exterieur,Geel,Hoofdstad,Hoofdtooi,Horizontaal,Indiase cultuur,Kleurenfoto,Levendige kleur,Mensen,Oudere volwassenen,Pashupatinath,Sadhoe,Tempel,Ten voeten uit,Traditionele kledij,VolwassenPhotographer Collection: Photolibrary Toby WilliamsNepal, Kathmandu, Hindu Sadhu at Pashupatinath temple