Sad boy : Stockfoto
Little boy sitting and looking bored while his parents are busy using their smart phones.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Sad boy

Credits: 
Sally Anscombe
Bijschrift:
Little boy sitting and looking bored while his parents are busy using their smart phones.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142322603
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 5,24 MB
Sad Boy StockfotoKind,Verveling,Kindertijd,Aan het werk,Smartphone,Verdriet,Moeder,Vader,Twee ouders,Draagbare informatie-apparatuur,Mannen,Zoon,Volwassen,Jongens,Jong volwassen,Fotografie,Mensen,Menselijke hand,Vasthouden,Blond haar,Dag,Zitten,Groot-Brittannië,Weerkaatsing,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Familie met één kind,Jonge vrouw,Mannelijk,2-3 jaar,25-29 jaar,35-39 jaar,Binnenopname,Drie personen,Horizontaal,Kin in de hand,Kleurenfoto,Lancashire,Menselijk lichaamsdeel,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Onscherpe achtergrond,Onschuld,Portretfoto,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Moment Select © 2012 Sally AnscombeLittle boy sitting and looking bored while his parents are busy using their smart phones.