Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Rows of Cubicles in Office : Stockfoto

Rows of Cubicles in Office

Credits: 
Trinette Reed
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
a0093-000046
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Exclusive use in Japan requires additional rights clearance.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.844 x 3.536 px (41,01 x 29,94 cm) - 300 dpi - 4,78 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Rows Of Cubicles In Office Stockfoto a0093-000046Cubicle,Zonder mensen,Binnenopname,Groothoek,Standpunt,Herhaling,Kleurenfoto,Op een rij,Wit,Bord uitgang,Afbeelding,Bedrijfsleven,Begrippen,Fotografie,Groot bedrijf,Horizontaal,Organisatie,Rangschikken,Schoon,VerlatenPhotographer Collection: The Image Bank