Row of nails of different heights : Stockfoto
Nails in different heights on a board arranged as bar chart

Row of nails of different heights

Credits: 
Erik Dreyer
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Nails in different heights on a board arranged as bar chart
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114996127
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.800 x 3.600 px (40,64 x 30,48 cm) - 300 dpi - 2,78 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Row Of Nails Of Different Heights StockfotoBouw,Crèmekleurige achtergrond,Fotografie,Gegevens,Gekleurde achtergrond,Grote groep dingen,Horizontaal,Idee,Kleurenfoto,Nauwkeurig toezicht,Onderdeel van een serie,Op een rij,Organisatie,Spijker,Staafgrafiek,Studiofoto,Tekstveld,Vergelijking,Vooruitgang,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone Erik DreyerNails in different heights on a board arranged as bar chart