Row of nails of different heights : Stockfoto
Nails in different heights on a board arranged as bar chart


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Row of nails of different heights

Credits: 
Erik Dreyer
Bijschrift:
Nails in different heights on a board arranged as bar chart
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114996127
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.800 x 3.600 px (40,64 x 30,48 cm) - 300 dpi - 2,78 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Row Of Nails Of Different Heights StockfotoSpijker,Bouw,Gegevens,Studiofoto,Staafgrafiek,Op een rij,Organisatie,Zonder mensen,Tekstveld,Vergelijking,Vooruitgang,Crèmekleurige achtergrond,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Grote groep dingen,Horizontaal,Idee,Kleurenfoto,Nauwkeurig toezicht,Onderdeel van een seriePhotographer Collection: Stone Erik DreyerNails in different heights on a board arranged as bar chart