Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
rose petal offering to the gods : Stockfoto
Indian woman in traditional clothes offering rose petals to the gods.

Rose petal offering to the gods

Bijschrift:
Indian woman in traditional clothes offering rose petals to the gods.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
154018759
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
peter zelei
Collectie:
Vetta
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Rose Petal Offering To The Gods Stockfoto 154018759India,Indiase cultuur,Schoonheid,Geven,Juwelen,Rituele dans,Traditionele ceremonie,Vaardigheid,Danser,Hindoeïsme,Religieus offer,Bidden,Hoog standpunt,Oost,Spiritualiteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Bindi,Binnenopname,Ceremonie,Culturen,Deskundigheid,Donker,Eén persoon,Fotografie,Geloof,Hobby's,Holle handen,Kleding,Kleurenfoto,Mensen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Rood,Traditionele kledij,Uitvoering,Vierkant,Volwassen,Vrouwelijk,Zitten,ZwartPhotographer Collection: Vetta peter zeleiIndian woman in traditional clothes offering rose petals to the gods.