Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Room in Umaid Bhawan Palace Museum. : Stockfoto
Jodhpur, Rajasthan, India, Indian Sub-Continent, Asia

Room in Umaid Bhawan Palace Museum.

Credits: 
Brent Winebrenner
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Jodhpur, Rajasthan, India, Indian Sub-Continent, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Intended for editorial use only.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149697772
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.024 x 2.668 px (34,07 x 22,59 cm) - 300 dpi - 6,67 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Room In Umaid Bhawan Palace Museum StockfotoArchitectuur,Armstoel,Azië,Beroemde plaats,Binnenopname,Bouwwerk,Culturen,Dranken en maaltijden,Elegantie,Fotografie,Fotolijst,Frontaal,Hoofddeksel,Horizontaal,India,Indiaas subcontinent,Indiase cultuur,Jodhpur,Kleding,Kleurenfoto,Kop,Meubels,Museum,Muur,Nationaal monument,Plank,Polomallet,Rajasthan,Samenstelling,Schoorsteenmantel,Schotel,Stoel,Tafel,Tapijt,Tentoonstelling,Trofee,Verfrissing,Zitmeubels,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Jodhpur, Rajasthan, India, Indian Sub-Continent, Asia