Roller derby portrait : Stockfoto
Roller derby portrait of a young woman laughing while on roller skates.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Roller derby portrait

Credits: 
David Sacks
Bijschrift:
Roller derby portrait of a young woman laughing while on roller skates.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151578720
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.400 x 5.100 px (28,79 x 43,18 cm) - 300 dpi - 4,32 MB
Roller Derby Portrait StockfotoRoller derby,Onderdeel van een serie,Rolschaatsen,Knie- en elleboogbeschermers,Lachen,Studiofoto,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Aziatische en Indiase etniciteit,Baltimore - Maryland,Beschermkleding,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Helm,Hobby's,Hoofddeksel,Jong volwassen,Kleurenfoto,Maryland,Mensen,Met de ogen dicht,Portret,Pret,Sport,Sporthelm,Sportkleding,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Vrije tijd,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Taxi ©David SacksRoller derby portrait of a young woman laughing while on roller skates.