Rocket Man : Stockfoto
Children test new homemade personal rocket flying pack.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Rocket Man

Credits: 
Donald Iain Smith
Bijschrift:
Children test new homemade personal rocket flying pack.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
105947848
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 6,93 MB
Rocket Man Stockfoto 105947848Kind,Kindertijd,Humor,Raket,Spelen,Ondeugendheid,Verbeelding,Voor- of achtertuin,Risico,Individualiteit,Jongens,Gevaar,Speelgoed,Jet pack,Avontuur,Zelfgemaakt,Buitenopname,Voorbereiding,Meisjes,In de camera kijken,Mensen,Fotografie,Multi etnische groep,Nieuw-Zeeland,Samenwerking,Tafel,Gazon,Twee personen,6-7 jaar,Alleen kinderen,Buigen,Europese etniciteit,Hoed,Kleurenfoto,Pakistaanse etniciteit,Portret,8-9 jaar,Boom,Dag,Gemengde afkomst,Hoofddeksel,Horizontaal,Ruimte-exploratie,Staan,Ten voeten uit,Vliegeniersbril,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Moment Select � Don SmithChildren test new homemade personal rocket flying pack.