Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Rockabilly band playing live at Buxixo bar. : Stockfoto
Minas Gerais, Brazil, South America

Rockabilly band playing live at Buxixo bar.

Credits: 
Viviane Ponti
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Minas Gerais, Brazil, South America
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148882758
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.912 x 4.368 px (24,65 x 36,98 cm) - 300 dpi - 3,44 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Rockabilly Band Playing Live At Buxixo Bar StockfotoAlleen volwassenen,Architectuur,Bouwwerk,Brazilië,Buitenopname,Dag,Een groep mensen,Elektrische gitaar,Fotografie,Gitaar,Gitarist,Grote groep mensen,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Mannen,Mensen,Microfoon,Minas Gerais,Muziek,Muziekinstrument,Muzikant,Rockabilly,Snaarinstrument,Uitvoerende kunst voorstelling,Uitvoering,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Zuid-AmerikaPhotographer Collection: Lonely Planet Images Minas Gerais, Brazil, South America