Rock concert : Stockfoto
Rock concert with many excited people cheering and waving. One girl is crowd surfing.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Rock concert

Credits: 
Henrik Sorensen
Bijschrift:
Rock concert with many excited people cheering and waving. One girl is crowd surfing.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146634878
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.465 px (44,00 x 29,34 cm) - 300 dpi - 8,81 MB
Rock Concert StockfotoCrowdsurfen,Concert,Rockmuziek,Dragen,Toneel,Mensen,Nachtclub,Fan,Nacht,Popmuziek,Armen omhoog,Jonge mannen,Uitvoering,Jeugdcultuur,Jong volwassen,Juichen,Saamhorigheid,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Denemarken,Droogijs,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde afkomst,Grote groep mensen,Horizontaal,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Kopenhagen,Kunst Cultuur en Vermaak,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Onderdeel van,Opwinding,Plezier,Rook,Sontregio,Spotlicht,Spotlicht,Verlicht,Viering,Volwassen,Vreugde,Zorgeloos,ZwaaienPhotographer Collection: Iconica Henrik Sørensen - www.henriksorensen.com - mail@henriksorensen.comRock concert with many excited people cheering and waving. One girl is crowd surfing.