Rock concert : Stockfoto
Rock concert with the guitar player standing in front of some smoke.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Rock concert

Credits: 
Henrik Sorensen
Bijschrift:
Rock concert with the guitar player standing in front of some smoke.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146634836
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.465 px (44,00 x 29,34 cm) - 300 dpi - 9,17 MB
Rock Concert StockfotoConcert,Rockmuziek,Gitarist,Toneel,Spelen,Uitvoering,Elektrische gitaar,Jeugdcultuur,Jong volwassen,Fotografie,Laag camerastandpunt,Kunst Cultuur en Vermaak,Mensen,Volwassen,Eén persoon,Nacht,Popmuziek,Alleen volwassenen,Rook,Verlicht,Droogijs,Spotlicht,Alleen mannen,Spotlicht,Viering,Binnenopname,18-19 jaar,Alleen één jonge man,Alleen één man,Bovenlichaam,Denemarken,Europese etniciteit,Gemengde afkomst,Horizontaal,Kleurenfoto,Kopenhagen,Nachtclub,Opwinding,Sontregio,VoorPhotographer Collection: Stone Henrik Sørensen - www.henriksorensen.com - mail@henriksorensen.comRock concert with the guitar player standing in front of some smoke.