Rock concert : Stockfoto
Rock concert with many excited people cheering and waving.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Rock concert

Credits: 
Henrik Sorensen
Bijschrift:
Rock concert with many excited people cheering and waving.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146634808
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.465 px (44,00 x 29,34 cm) - 300 dpi - 9,65 MB
Rock Concert StockfotoConcert,Fan,Schreeuwen,Juichen,Kunst Cultuur en Vermaak,Mensen,Rockmuzikant,Verlicht,Zingen,Jong volwassen,Nacht,Nachtclub,Rook,Droogijs,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Opwinding,Rockmuziek,Uitvoering,Viering,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Armen omhoog,Binnenopname,Denemarken,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde afkomst,Horizontaal,Jeugdcultuur,Jonge mannen,Kopenhagen,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Middelgrote groep mensen,Plezier,Popmuziek,Portretfoto,Saamhorigheid,Sontregio,Volwassen,Vreugde,ZwaaienPhotographer Collection: Iconica Henrik Sørensen - www.henriksorensen.com - mail@henriksorensen.comRock concert with many excited people cheering and waving.