Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Rock band backstage, sitting on couch, holding drinks in air, portrait : Stockfoto

Rock band backstage, sitting on couch, holding drinks in air, portrait

Credits: 
Stephen Stickler
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200135353-004
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.827 x 3.834 px (103,90 x 82,53 cm) - 118 dpi - 11,1 MB
Rock Band Backstage Sitting On Couch Holding Drinks In Air Portrait StockfotoMuziekgroepen,Rockmuzikant,1980-1989,Pret,Groupie,Een groep mensen,Feest,Graffiti,Mode,In de camera kijken,Kleedkamer,Portret,Sofa,Voeten omhoog,Binnenopname,Drumstok,Flyer,Tafel,Zitten,25-29 jaar,30-34 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Bierfles,Bizarre mode,Blond haar,Dierenprint,Elasthaan,Europese etniciteit,Fotografie,Glamour,Glimlachen,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Lang haar,Luidspreker,Mensen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Middelgrote groep mensen,Moderne rock,Mooie mensen,Nachtleven,Omhoog houden,Onderdeel van een serie,Ontspanning,Retrostijl,Roem,Ten voeten uit,Toost,Vasthouden,Viering,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zwart haarPhotographer Collection: The Image Bank