Rock and roll concert : Stockfoto
Concierto de Rock and Roll

Rock and roll concert

Credits: 
Roc Canals Photography
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Concierto de Rock and Roll
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
97937589
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.368 x 3.042 px (36,98 x 25,76 cm) - 300 dpi - 3,62 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Rock And Roll Concert StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één man,Barcelona - Spanje,Binnenopname,Concert,Eén persoon,Fotografie,Gitaar,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Mensen,Microfoon,Onderdeel van,Onherkenbaar persoon,Podiumverlichting,Rockmuziek,Silhouet,Spanje,Spelen,Staan,Uitvoerende kunst voorstelling,Verlicht,Vitaliteit,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select © Roc Canals PhotographyConcierto de Rock and Roll