Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Robot cleaning up spill in future home : Stockfoto

Robot cleaning up spill in future home

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
82290679
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Jayme Thornton
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 4.243 px (42,33 x 35,92 cm) - 300 dpi - 4,95 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Robot Cleaning Up Spill In Future Home Stockfoto 82290679Robot,Huiselijk leven,Futuristisch,Stofzuiger,Luxe,Schoonmaken,Staan,Huishoudelijk werk,Koreaanse etniciteit,Ten voeten uit,Keuken - huis,Modern,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Armen over elkaar,Binnenopname,Dag,Digitaal beeld,Dranken en maaltijden,Dromen,Europese etniciteit,Eén persoon,Fantasie,Fotografie,Gemak,Gemengde afkomst,Glimlachen,Haar naar achteren,Horizontaal,Huishoudklusjes,Jong volwassen,Jurk,Kijken naar,Knoeien,Mensen,Ontbijtgranen,Stad New York,Techniek,Verenigde Staten,Wetenschap,Woonruimte,Zwart haarPhotographer Collection: Stone Getty Images