Retro26 Vinyl LP's : Stockfoto
Young man, dude, holding vinyl records


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Retro26 Vinyl LP's

Credits: 
Nick Dolding
Bijschrift:
Young man, dude, holding vinyl records
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106475023
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.701 x 4.902 px (31,34 x 41,50 cm) - 300 dpi - 10,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Retro26 Vinyl Lps Stockfoto1980-1989,Mode,Humor,Eén persoon,Ouderwets,Zelfgenoegzaam,Retrostijl,In de camera kijken,Portret,Karakters,Alleen mannen,Grijnzen,Verticaal,Fotografie,Mensen,Zonnebril,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Bovenlichaam,Cool,Gekleurde achtergrond,Individualiteit,Jong volwassen,Kleurenfoto,Levensstijl,Modieus,Paarse achtergrond,Rockmuziek,Spijkerjasje,Studiofoto,Vasthouden,VolwassenPhotographer Collection: Stone nick doldingYoung man, dude, holding vinyl records