Retro19 : Stockfoto
Young man holding plastic iguana


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Retro19

Credits: 
Nick Dolding
Bijschrift:
Young man holding plastic iguana
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106475038
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.655 x 4.949 px (30,95 x 41,90 cm) - 300 dpi - 11,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Retro19 StockfotoNerd,Retrostijl,1980-1989,Ouderwets,Humor,Portret,Trui,In de camera kijken,Mode,Fotografie,Hobby's,Alleen mannen,Studiofoto,Iguana,Individualiteit,Mensen,Huisdier,Aaien,Exotisch huisdier,Eén persoon,Hout,Karakters,Volwassen,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Dierenfiguren,Driekwartlengte,Houten lambrisering,Huisdiereigenaar,Kleurenfoto,Knuffeldier,Levensstijl,Mid-volwassen,Niet modieus,VerticaalPhotographer Collection: Stone nick doldingYoung man holding plastic iguana