Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Retro housewife talking on the phone while ironing : Stockfoto

Retro housewife talking on the phone while ironing

Credits: 
David Sutherland
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
141553949
Collectie:
Photographer's Choice RF
Retro Housewife Talking On The Phone While Ironing StockfotoHuisvrouw,1950-1959,De was doen,1960-1969,Retrostijl,Ouderwets,Strijkplank,Strijkijzer,Huishoudelijk werk,Telefoon gebruiken,Telefoon met kiesschijf,Groot-Brittannië,Kitsch,Londen - Engeland,Roddel,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Blond haar,Communicatie,Dag,Eén persoon,Fotografie,Geslachtsstereotype,Huishoudklusjes,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Levensstijl,Mensen,Ten voeten uit,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,WoonruimtePhotographer Collection: Photographer's Choice RF David Sutherland