Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Relieved Woman Receiving Good News From Doctor : Stockfoto

Relieved Woman Receiving Good News From Doctor

Credits: 
LWA
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
119438982
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 8,15 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Relieved Woman Receiving Good News From Doctor Stockfoto45-49 jaar,60-64 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Baby Boomer,Bejaard,Binnenopname,Bruin haar,Canada,Dag,Dokterspraktijk,Europese etniciteit,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Goed nieuws,Herstel,Horizontaal,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Medische status,Mensen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Patiënt,Patiënte,Raam,Seniore vrouwen,Staan,Stethoscoop,Tevreden,Twee personen,Volwassen,Vrouwelijke dokter,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Photographer's Choice LWA/ Dann Tardif