relief of hands with telephones : Stockfoto
classic white relief of hands with telephones, classic and mobile phones


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Relief of hands with telephones

Credits: 
Henrik Sorensen
Bijschrift:
classic white relief of hands with telephones, classic and mobile phones
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148340935
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.389 x 4.116 px (37,16 x 34,85 cm) - 300 dpi - 5,91 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Relief Of Hands With Telephones StockfotoNieuw,Oud,Mobiele telefoon,Uitwisselen,Fotografie,Telefoonhoorn,Menselijk lichaamsdeel,Verbinding,Gips,Vasthouden,Bas-reliëf,Close-up,Communicatie,Confrontatie,Denemarken,Draadloze technologie,Horizontaal,Kleurenfoto,Kopenhagen,Ledematen,Mannelijke gelijkenis,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Onderdeel van,Sontregio,Stem,Studiofoto,Textuur,Volledig beeld,Wit,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone Photographer Henrik Sorensen - Copenhagen, www.henriksorensen.comclassic white relief of hands with telephones, classic and mobile phones