relief of hands with telephones : Stockfoto
classic white relief of hands with telephones, classic and mobile phones

Relief of hands with telephones

Credits: 
Henrik Sorensen
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
classic white relief of hands with telephones, classic and mobile phones
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148340935
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.389 x 4.116 px (37,16 x 34,85 cm) - 300 dpi - 5,91 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Relief Of Hands With Telephones StockfotoBas-reliëf,Close-up,Communicatie,Confrontatie,Denemarken,Draadloze technologie,Fotografie,Gips,Horizontaal,Kleurenfoto,Kopenhagen,Ledematen,Mannelijke gelijkenis,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mobiele telefoon,Nieuw,Onderdeel van,Oud,Sontregio,Stem,Studiofoto,Telefoonhoorn,Textuur,Uitwisselen,Vasthouden,Verbinding,Volledig beeld,Wit,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone Photographer Henrik Sorensen - Copenhagen, www.henriksorensen.comclassic white relief of hands with telephones, classic and mobile phones