relief of hand with microphone : Stockfoto
classic white relief of hand with microphone, singer


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Relief of hand with microphone

Credits: 
Henrik Sorensen
Bijschrift:
classic white relief of hand with microphone, singer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148340931
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.735 x 4.827 px (31,62 x 40,87 cm) - 300 dpi - 6,22 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Relief Of Hand With Microphone StockfotoMicrofoon,Redenaar,Textuur,Presentatie,Volledig beeld,Zanger,Zonder mensen,Kleurenfoto,Wit,Competitie,Mannelijke gelijkenis,Menselijke hand,Bas-reliëf,Close-up,Denemarken,Fotografie,Gips,Kopenhagen,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Onderdeel van,Sontregio,Studiofoto,Uitvoering,Vasthouden,Verbinding,Verticaal,WedstrijdPhotographer Collection: Stone Photographer Henrik Sorensen - Copenhagen, www.henriksorensen.comclassic white relief of hand with microphone, singer