Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
relief of hand with microphone : Stockfoto
classic white relief of hand with microphone, singer

Relief of hand with microphone

Bijschrift:
classic white relief of hand with microphone, singer
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
148340931
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Henrik Sorensen
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.735 x 4.827 px (31,62 x 40,87 cm) - 300 dpi - 6,22 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Relief Of Hand With Microphone Stockfoto 148340931Microfoon,Redenaar,Textuur,Volledig beeld,Presentatie,Zanger,Zonder mensen,Competitie,Bas-reliëf,Classic,Close-up,Denemarken,Fotografie,Gips,Kleurenfoto,Kopenhagen,Ledematen,Mannelijke gelijkenis,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke hand,Menselijke ledematen,Onderdeel van,Sontregio,Studiofoto,Uitvoering,Vasthouden,Verbinding,Verticaal,Wedstrijd,WitPhotographer Collection: Stone Photographer Henrik Sorensen - Copenhagen, www.henriksorensen.comclassic white relief of hand with microphone, singer