Reflections : Stockfoto
A man sitting on a bench in a town square is reflected in the still waters of a nearby pool.
Bijschrift:
A man sitting on a bench in a town square is reflected in the still waters of a nearby pool.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
HP5108-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
2.653 x 3.518 px (22,46 x 29,79 cm) - 300 dpi - 2,19 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Reflections Stockfoto1929,Alleen volwassenen,Bank,Beschouwing,Boom,Buitenopname,Consumerproduct,Fotografie,Huis,Mannen,Parkbank,Rustige Scène,Spiritualiteit,Stad,Stadje,Stadsleven,Stadsplein,Twee personen,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Water,Weerkaatsing,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive A man sitting on a bench in a town square is reflected in the still waters of a nearby pool.