Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Reflections : Stockfoto
A man sitting on a bench in a town square is reflected in the still waters of a nearby pool.

Reflections

Credits: 
Fox Photos
Bijschrift:
A man sitting on a bench in a town square is reflected in the still waters of a nearby pool.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
HP5108-001
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
211 x 280 px (7,44 x 9,88 cm) - 72 dpi - 17 kB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Reflections Stockfoto HP5108-001Volwassen vrouwen,Parkbank,Stad,1929,Alleen volwassenen,Bank,Beschouwing,Boom,Buitenopname,Consumerproduct,Fotografie,Huis,Mannen,Rustige Scène,Spiritualiteit,Stadje,Stadsleven,Stadsplein,Twee personen,Verticaal,Volwassen,Water,Weerkaatsing,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive A man sitting on a bench in a town square is reflected in the still waters of a nearby pool.