Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Reflection of The Shard and red bus in windows : Stockfoto
Reflection of The Shard and red bus in office building window, London, England

Reflection of The Shard and red bus in windows

Credits: 
Laurie Noble
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Reflection of The Shard and red bus in office building window, London, England
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150415032
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.315 x 3.597 px (45,00 x 30,45 cm) - 300 dpi - 7,39 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Reflection Of The Shard And Red Bus In Windows StockfotoArchitectuur,Beroemde plaats,Beweging,Britse cultuur,Buitenopname,Bus,Dag,Engeland,Fotografie,Gebouw exterieur,Glas,Glimmend,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Horizontaal,Kantoorgebouw,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Londen - Engeland,Lucht,Raam,Reisbestemmingen,Reizen,Rood,Shard London Bridge,Stad,Stadsleven,Weerkaatsing,Wolk,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Laurie NobleReflection of The Shard and red bus in office building window, London, England